LEKARNA, V KATERI NE DOBITE SAMO ZDRAVIL

Lekarna Duplek je zasebna lekarna, koncesionarke Nevene Šajber, magistre farmacije, ki je dobila dovoljenje za opravljanje lekarniške dejavnosti septembra leta 1999. Lekarniška dejavnost je del zdravstvene dejavnosti, ki zagotavlja preskrbo prebivalstva z zdravili. V lekarni Duplek sta zaposleni še Tadeja Vincek, magistra farmacije, zaposlena od leta 2008 in Alenka Lipovnik, farmacevtski tehnik, zaposlena do leta 2017.

Ljudje smo zdravju namenjali vedno veliko pozornost. Vse bolj se izraža zavedanje, da lahko zanj ogromno naredimo sami. Lekarniški farmacevti pa vam bomo v veliko pomoč pri zdravljenju ali ohranjanju vašega zdravja. V našo lekarno lahko brez predhodne najave vstopi vsakdo, ki želi pomoč v zvezi z zdravili ali ima zdravstvene težave. Z ljudmi, ki prihajajo k nam, se vse bolje spoznavamo in smo vse bolj povezani. Tako lažje prepoznavamo njihove stiske in usode in jim uspešneje pomagamo. Zaradi dobrega sodelovanja je posledično uspešnejše tudi naše strokovno delo.

V naši lekarni skrbimo za nabavo in izdajo: zdravil, predpisanih na recepte, zdravil, ki se izdajajo brez recepta, zdravil naravnega izvora ter magistralno pripravljenih zdravil. Lekarna svoje uporabnike oskrbuje z medicinsko tehničnimi pripomočki. Na voljo so tudi sredstva za nego in druga sredstva za varovanje zdravja. Velik pomen dajemo samozdravljenju. V lekarni izdajamo tudi veterinarska zdravila.

Naša znanja o zdravilih, o boleznih, prepoznavanju bolezenskih znakov, o samozdravljenju in preventivi delimo z tistimi, ki prihajajo k nam v lekarno, pa tudi izven lekarne. Sodelujemo z vrtci, šolami, različnimi društvi ter organiziramo svetovalne dneve in tako prispevamo k izboljšanju kvalitete življenja ljudi.

Naša lekarna ima status učnega zavoda in izobražuje študente 5. letnika Fakultete za farmacijo na obveznem 4,5 mesečnem praktičnem usposabljanju, od leta 2010. Pred tem pa je pri nas opravljalo 6 mesečno pripravništvo kar nekaj magistrov farmacije.

Za vas smo pripravili spletne strani, na katerih vas bomo obveščali o aktualnih dogodkih v naši lekarni. Vabimo vas, da nas pokličete ali obiščete. Radi vam bomo pomagali.

Nevena Šajber, mag.farm.

 

Nevena Šajber

Tadeja Vincek

magistra farmacije - koncesionarka magistra farmacije

Kontakt

Lekarna Duplek,
Nevena Šajber, mag. farm.
Cesta k Dravi 8
2241 Spodnji Duplek
Slovenija

Tel.: +386 2 684 0050
Faks: +386 2 684 0051

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov.

© 2016 Lekarna Duplek | Izdelava strani MARS